SKS Herentals hoopte op een heropleving, maar de bezoekers klaarden de klus definitief in de 2e helft, eindstand 1-3.   Jore Wijns knalde al in de 2' een penalty binnen.  7 minuten later stopte lokale goalie Kristof Van Olmen knap met de voet een 2e penalty.  Filip Wuyts, de vaste SKS-doelman, was trouwens geel geschorst.  Wit-blauw kreeg een 4-tal kansen maar de afwerking bleef achterwege.  De bezoekers prikten 3x tegen.

Na de koffie kwam Wiekevorst krachtiger opzetten, maar Brian Liesmee (lookalike van Lukaku) knalde in de linkse hoek de gelijkmaker binnen, 1-1 (52').  De lokale aanhang kreeg weer hoop.  Maar één minuut later scoorde Jelle Van Vinckenroyen op rechts de 1-2 binnen (53').  Tom Peeters (SKS) kreeg rood na 2x geel (protesteren en een lichte fout, 70').  SKS met 10 verder.  Dat bleek er iets teveel aan voor wit-blauw.    1 minuut later rondde Joren Wijns de eindstand af na een knap schot op 30m met een terugkaatsbal, 1-3 (71').

SKS Herentals blijft samen met Westmeerbeek de rode lantaarn dragen, Wiekevorst klimt naar de 8e plaats.